2020 – We droomden het meeslepend te beginnen

door | dec 13, 2020

We zagen patiënten (dialyse of chemo) in een behandelstoel de mogelijkheid hebben tot instelbare privacy. We zagen patiënten op de behandelstoel die zich terugtrokken onder de hoodie met of zonder boek en weer anderen geanimeerd met elkaar in gesprek met de hoodie open. We dachten… misschien nog een of twee pilots om de kap te finetunen en dan zou instelbare privacy in 2020 zijn intrede in ziekenhuizen doen. Maar Covid had ander plannen met ons en met de hele wereld. 

Covid bereikt(e) onze doelgroep, de (chronisch) zieken, het eerst. Het ziekenhuis leek ineens voor alle reguliere chronische patiënten een grote gevarenzone die gemeden moest worden. De zorgverleners, onze andere doelgroep, werkten zich drieslagen in de rondte. Ziekenhuizen gingen deels op slot dus ook voor ons. Het is een jaar dat we in onze ergste koortsdroom nog niet hadden zien aankomen. Voor ons betekende het geen pilots en geen acquisitie. 

Toch ging er dit jaar een mooie wens in vervulling, we vonden in Wesseling een investeerder. Dat betekent dat we verder kunnen met wat we willen bereiken namelijk; de fysieke privacy van kwetsbare patiënten beschermen! In een behandelstoel, maar ook tijdens vervoer en in bed op de kamer.

En dat gaan we dan ook doen in 2021. Waarom? Lees hierhet verhaal van Ingrid. 

En hoe we dat gaan doen? Daarover houden we je ook in het komende jaar  op de hoogte middels onze verschillende social media kanalen en deze nieuwsbrief. Wil je ons helpen door ons actief te volgen en daardoor ons bereik te vergroten? Like ons dan op een van onze kanalen en maak ook nog eens kans op een Bedhoodie mondkapje.

Fijne feestdagen en een gezond 2021! 

Bedhoodie team